JellyPages.com

Sunday, 12 January 2014

JOM CANTIK SAMA SAMA

assalammualaikum, 

haa, selamat hari isnin semua, mesti hari neh mood happy sikit la kan, xde la monday bluess sgt, sebab esok cuti kan, haha, esok cuti apa ye, alahai, cuti maulidur rasul laa, haha, "salam Maulidur Rasul buat semua umat islam", untuk minggu neh cuti selang2, maka dengan ini, saya nur janaa amik cuti seminggu, haha, lama kan, haa, yang pasti seminggu neh dh full appoinment, haha, mcm2 nak bt, takut tak terkejar jee, haha, harap2 allah permudahkan dan di perbanyakan lagi rezeki, amin.....

Before neh, entri cerita pasal otak2 terdelete tau, mcm mana nk publish balik pn xtau, kne bt entry balik la makanyaa,, uhhh, dahh, dahh,. now jana nk share yang jana ad jual satu product yang sgt best! tahu x apa, iaitu, body scrub iris, lips scrub iris dan sabun beras iris, waaaah, sangat comel tau korang, siapa yang xpenah cuba nak cuba boleh, apa xboleh pulak,, alahai, semua harga sangat berbaloi laa, murah jee, xnak jual mahal2, sebab suka tengok org cantik, tanpa berbelanja byk, cehhh, haha.

Lips scrub : RM 14.00
Body scrub : RM 24.00
Sabun beras : RM 24.00

LIPS SCRUB IRIS
-strawberry
-blueberry
-apple
-chocolate
-honeydew
 
BODY SCRUB IRIS
-mixed fruit
-milk & yogurt
-tomato


*HARGA SEMUA DAH INCLUDE POSTAGE UNTUK SS TAMBAH RM6.00

jika berminat korang boleh 
email : jananaem.jn@gmail.com
facebook : Nurjanaa beauty
whatssap : 019 387 3494

*boleh pre order skg, sebab stok xde kat tangan lagi. stok akan sampai dalam minggu neh,, lets grab!
tQ.. :)

1 comment:

  1. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

    ReplyDelete