JellyPages.com

Thursday, 15 May 2014

MASKARA KU

assalammualaikum,

wahh, sudah sangat2 sekian lama langsung x updates blog neh, haa, ayat pun dah mcm apa pun xtau, haha,, alhamdulillah kehidupan semakin baik sekarang. semoga sentiasa berada dalam perlindungan Mu Ya allah. untuk hari jumaat neh nk cerita MASKARA OOhh MASKARaaa!!

jana baru nk belajar pakai maskara,, cehh, hasil daripada review selama neh, sgt tertarik pada maskara maybelline new york. best pakai die.. paling penting, time nak solat boleh remove guna air paip pun ok, senang tanggal,, so tanpa2 was- was kita boleh amik wuduk, mudah kan.. hehe..


MASKARA MAYBELLINE NEW YORK THE ROCKET
VOLUM EXPRESS

jana beli neh time tu ada sale kat guardian boleh p tgk ada lg x sale.. hehe
https://www.guardian.com

                                Hasil daripada pengunaan jana bg 9/10 


              * sila abaikan lingkaran gelap bawah mata yang teruk. haha ~

         sekian sahaja cerita maskara ohh maskaraa.. hehehe, nantikan review yg seterusnyaa,, =)


1 comment:

  1. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete