JellyPages.com

Sunday, 22 December 2013

PENCARIAN BLOGLIST 2014 BY BBL


Assalammualaikum,

Bila rasa dah pandai sikit, mula la rasa nak join lagi dan lagi, macam best pulak sbb senang je kn. hehe. jom ramai2 join.. :)
yeahhh!
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

JOM JOIN, KLIK JE BANNER KAT ATAS TU.
jana mohon guna banner utk buat tutorial backlink banner bg newbie blogger yang nak join,, boleh kn? :)

18 comments:

  1. Terima kasih atas penyertaan Pencarian Bloglist 2014 By BBL.
    Gud luck ya. Boleh tengok senarai peserta di blog BBL. Chaiyok! ^-^

    My recent post : Pencarian Bloglist 2014 By BBL

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. ok jana dah tengok list,, hehe..yeah! :)

      Delete
  2. gud luck dear.. mama singgah ni... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama.. selalu2 la singgah tau tau, nanti kita singgah blog mama comel juga.. :)

      Delete
  3. good luck sis.. moga bertambah2 follower...hehe
    kak follow yg ke #10..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, terima kasih kak atie, yeahh! dah ke 10 dah.. tQ so much kakak..:)

      Delete
  4. Replies
    1. tQ kak naniey comeii.. good luck to0 kakak :)

      Delete
  5. ni mama singgah, nanti letak shoutbox, senang mama beritahu kalau mama singgah... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, ok2, jana letak skg jugak shoutbox. :) :)

      Delete
  6. salam gud luck awak, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalm mawardi yunus, insyaAllah nnti jana sinngah blog awk, join jugak, haha. btw, tQ singgah my blog, do follow mine k.. :)

      Delete
  7. salam kenal
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan dari jana juga,, terima kasih sudi singgah dan follow, jana akn follow dhia balik, sure! tQ dear :)

      Delete
  8. Salam kenal.. husna dari blog BBL saje jenjalan singgah.. =D

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai husna, jana dah follow blog husnaa.. td BW sekali, hehehe. salam perkenalan..:)

      Delete