JellyPages.com

Monday, 23 December 2013

SEGMENT : JOM BLOGWALKING

                                                                      
                                                    Assalammualaikum,
                                                                   
                                    Hai, semua, jom join jom ramai2.. :)

 http://deenos.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

KLIK BANNER DI ATAS TAU KALAU NAK JOIN
tQ. :)

32 comments:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalm tetamu istimewa, terima kasih banyak sudi singgah, sure sure, jana akan singgah blog awak juga, dan follow back. tQ ye.. ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum dan Salam Kenal.. Baru nak blog walking di sini :D

    ada segmen jom blog walking.. best jugak.. thanks share :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslam dan salam perkenalan juga time traveller, hehe, ada2, hehe, awak pn boleh join..:)

      Delete
  3. hi janaa.. mcm best je hihi. akak nak cubalah - jrg join contest mcm ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak rose, join kak. hehe, boleh tambah follower dan trafic view meningkat..:)

      Delete
  4. gud luck dear... selamat bersegmen....

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ mama, jana selalu jenguk mama, haha. dont worries, cehhh, haha.

      Delete
  5. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ yana sudi BW kt blog jana..ok2 jana BW dan follow yana,hehe, skg juga, :)

      Delete
  6. Assalamualaikum.. saya dari segmen http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html datang untuk berblogwalking kat sini :) . nama pun segmen blogwalking kan so sesuai sangat lah jika kita BW :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, terima kasih fifi, sudi BW kt blog jana, nnti jana akn BW back kt blog fifi, hehe,sure! tQ so much fifi.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. hai hai ieka, tQ BW kt blog jana :)

      Delete
  8. blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
    jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii atif farhah, tQ dear sudi BW kt blog jna.. ok2 I'll usha2 pulak tengok GA link atif bagi tu.. haha tQQQ..:)

      Delete
  9. shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai, shaq td BW blog jana, nnti jana BW blog awak eh dear, sure2! hehe.. tQ tau tau.. :)

      Delete
  10. selamat bersegmen.. saya baru je blogwalking blog awk.. jemput singgah.. http://khasyaland.blogspot.com/ dan jgn lupa clickkn nuffnang sy ;) sy dah click utk awk ;) dan sy dah pon follow awak. jgn lupe follow sy balik..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiii, khasya, jgn lupa klik naff sy juga, hehe, ok2 jna akn follow back blog khasya.. btw tQ tau tau tauu..hehhe

      Delete
  11. Assalamualaikum and hello ! Saya dari segmen yang sama :D ! follow my blog please ! Semoga berjaya !

    http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ratu, tQ So much sudi FOLLOW janaa!!... tau,, aloloo comel nama blog die, guling2,, hahaha,

      Delete
  12. Shafiq datang dari segmen yang sama,jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, shafiq, terima kasih sudi singgah, jana ak BW blog shafiq nnti, tQ TAU..

      Delete
  13. salam... mia singgah dari segmen yang sama... dan follow sini #26

    http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak miaa, terima kasih sudi follow jana, jana dah follow kak mia balik.. tQ kakak..

      Delete
  14. Datang dari segmen yg sama.. ^^
    Selamat berkenalan.

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hajar, terima kasih sudi singgah.. nnti jana BW balik blog hajar okeh,, stay tune.. haha

      Delete
  15. Hai saya singgah dah follow dari segmen yang sama. Jom lah follow saya balik hehehe http://dzureendarwis.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii dzureen terima kasih banyak sudi follow, i'LL follow u back dear.. tQ againn,,:)

      Delete